Двері на балкон — ціни на типові розміри

Призначення балконних пластикових дверей — розмежування простору між приміщенням і лоджією. Дверна конструкція забезпечує шумо- і теплоізоляцію, пропускає світло і в естетичному плані гармонійно доповнює інтер’єр. Ви можете заказати двері на балкон тут https://sezonplus.com.ua/zakaz/dveri-na-balkon/.

Вибір і придбання балконних дверей ПВХ засновані не тільки на марці продукції, а й на якості основи конструкції. Перед покупкою дізнайтеся, який вигляд дверей необхідний на ваш балкон. У цій статті ви знайдете найактуальнішу і потрібну інформацію по цій темі.

Двері на балкон - ціни на типові розміри

Пластикові двері на балкон присутні майже в кожній квартирі. Споживачі вибирають саме ці моделі, завдяки їх численним перевагам. Зупинимося на кожному з них:

  1. Дверні конструкції на балкон з ПВХ володіють стійкістю до біологічного руйнування і корозії — тобто ці конструкції не бояться ні іржі, ні цвілі, ні грибка.
  2. Створюють стійкий бар’єр проти будь-якого шуму — це можливо за рахунок відображення і погашення звукових хвиль. Завдяки гумовому ущільнювача, щільно прилягає до рами, і герметичності всіх елементів при закритих стулках всередину приміщення не проникає сторонній шум.
  3. Низька теплопровідність рами і стулок — цього фактору сприяє наявність багатокамерного пристрою в профілі.
  4. Регулювання вентиляції — універсальні можливості підвіски роблять можливим організацію вентилювання і провітрювання приміщення.
  5. Вибір різнопланових пластикових балконних дверей за формою, розмірами, колірного рішення — дає простір для дизайнерських ідей не на шкоду міцності і надійності.
  6. За виробами з ПВХ легко і просто доглядати — за рахунок своєї гігієнічності конструкції затребувані в установах з підвищеними санітарними вимогами — установах освіти, лікарнях.
  7. Доступна вартість — товари цієї категорії коштують дешевше, ніж натуральна продукція з дерева, ДСП або МДФ. І все одно екологічність та високу якість зберігаються.
  8. Спеціальна притискна конструкція і якісний ущільнювач забезпечують виробам із пластику абсолютну герметичність в закритому стані. За цій властивості ПВХ-конструкції перевершують всі інші.

Є й деякі недоліки у цих виробів. Одним з них є нестійкість до високих температур, які досягаються в процесі пожежі. Але ця обставина можна вважати форс-мажорних. Тільки залізо здатне вистояти в вогні.

Двері на балкон - ціни на типові розміри

Як і будь-які інші конструкції, ці також потребують періодичного техобслуговування. Два рази на рік рекомендується проводити регулювання для щільності прилягання полотна до рами. Така необхідність викликана сезонними коливаннями температури повітря і вологості.

Більшість пластикових дверей для балкона виготовляється на замовлення: враховуються індивідуальні параметри і розміри приміщення, особливі побажання. Виробники можуть надати виробу будь-яку форму.

Дверні конструкції можуть бути класичні прямокутні або в середньовічному стилі — арочні. А сучасна обробка здатна імітувати будь-який відомий в природі матеріал — дерево, тканину, метал. Чудово виглядає двері на балкон з інкрустацією рельєфу поверхні стулок. Відтінки можуть бути підібрані в тон внутрішнього оздоблення, шпалер і інших елементів інтер’єру.