Як вибрати компанію для вивозу сміття у Львові?

Вивезення комунальних відходів – захід, який в умовах величезного мегаполісу та невеликого населеного пункту має виконуватися із зразковою якістю.

Відходи життєдіяльності (побутові) — загальне поняття, що включає такі види відходів:

  1. Харчові;
  2. Залишки паперово-картонної продукції;
  3. Скляна, бляшана, пластикова тара;
  4. Дрібний металевий брухт;
  5. Складові з тканини, шкіри, гуми та ін.;
  6. Вуличне сміття;
  7. Інше.

Як вибрати компанію для вивозу сміття у Львові?

Вартість такої послуги, як вивезення комунальних відходів (ТКО), залежить від кількох вихідних даних, а саме – вид контейнера для сміття, графіка приїзду спеціалізованого автомобіля, фактичної адреси об'єкта, особливостей об'єкта (можливостей вільного під'їзду, наявність/відсутність перешкод для маневрування та ін. ).

Компанія у Львові «gruzavto.lviv.ua» здійснює вивіз сміття після будівництва з майданчиків комерційних організацій та приватних осіб. У роботі використовуємо міцні контейнери для великогабаритних та дробових відходів. Для транспортування використовується спеціалізована техніка. Завдяки обладнанню на борту завантаження проходить оперативно, не залишається дрібне сміття. Укладаємо офіційні договори, надамо всі необхідні для бухгалтерії документи. Працюємо цілодобово.

ПЕЦТЕХНІКА ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ

Для вивезення відходів застосовуємо вантажні автомобілі, обладнані вантажними системами:

  1. Бункеровози. Машини обладнані системою фіксації бункерів об'ємом до 27 м3.
  2. Контейнеровози. Техніка для транспортування найпопулярнішого контейнера-човника на 8 м³.
  3. Самоскиди. Коли необхідно вивезти ґрунт або сипучі відходи, використовуються потужні та місткі КамАЗи.
  4. Якщо збір здійснювався не в заздалегідь встановлені контейнери, знадобляться вантажно-розвантажувальні роботи. Використовуємо механічний фронтальний навантажувач, зручний для переміщення побутових та будівельних відходів.

Як вибрати компанію для вивозу сміття у Львові?

На стадії попереднього узгодження спеціаліст нашої компанії з'ясовує подробиці майбутньої роботи. На основі отриманих даних робимо вам вигідну пропозицію. Після уточнення всіх деталей укладаємо договір, де вказано всі умови вивезення відходів та гарантії з нашого боку. Готуємо пакет паперів для бухгалтерії.

Вказаний у контракті контейнер встановлюється у заздалегідь обумовленому місці. У міру заповнення або з певною періодичністю надсилаємо спецтехніку та новий бункер замість повного. Відходи утилізуються на спеціальних полігонах із якими укладено договори. На запит надамо копії договорів. Залишайте заявку на сайті https://gruzavto.lviv.ua/vyviz-budivelnoho-smittia-u-lvovi/. Ми зв'яжемося з вами протягом години, відповімо на всі запитання, здійснимо прорахунок.